Vecka 1.

Vecka 1 på terminen har nu passerat och oj vilken vecka det ar varit! Så mycket roligt som har hänt och jag trivs verkligen här. Kunde nog inte ha hamnat i en bättre klass eller en bättre stad, allting känns rätt. En liten sumering av veckan följer nuuuu.
 
Måndag: träffade min klass vid domkyrkan, lekte lekar och hade introduktion på NH (nationernas hus). Gick vidare till HU (hälsouniversitetet) för upprop och information. Mission imposible då vi fick rädda våran kidnappade fadder nikita.
 
Tisdag: Introduktion på kemikursen, väldigt kort "föreläsning". sedan introduktion inom grundläggande cellbiologi på HU. Efter det var det lekar vid irrblosset med faddrarna och dom andra nolloorna. Civilekonomernas festeri kom och jycklade för oss och sedan jycklade även vårat eget festeri för oss.
 
Onsdag: München hoben! Galet kul hade jag och kom tillochmed hem med en sejdel, vilket var oplanerat haha! Var verkligen en minnesvärd kväll, shit så roligt vi hade haha!
 
Torsdag: Hemliga kvällen, gick igenom ett mörkt rum, såg inte ett piss, och fick uthärda en mängd prövningar från fadderiet (stamcellen). Vi var också tvugna att komma på ett eget jyckel åt stamcellen och framföra det haha!
 
Fredag: Gammelfadder kväll! Vi fick träffa våra faddrars faddrar, alltså t5:orna. vi lekte lekar, grillade korv och hade det jättemysigt. Efteråt så drog jag och några andra till ett uteställe som hette Sliver, vi hade skitkul där.
 
Lördag: Nolleolympiaden, tävling mellan alla nollor på HU, i l.a kolasnöresätning skottkärran, ölhävning och massa andra konstiga lekar! skitroligt men kort. Efter det blev det hem och fixa mat, plugga, städa och allt såntdär kul.
 
Söndag: Idag dårå. Matlådefix, eventuellt åka och handla. Gymmet väntar på mig vilket även kemiboken gör. ska pluggas massor idag för imorgon är det full rulle igen!
 
 
 En liten bildbomb från senaste veckan!